Basiscursus - vakantieweek

Basiscursus, Alden-Biesen, Verhalen vertellen, Storytelling

Wil je vakantie vieren en tegelijk iets nieuws leren? Dan is dit iets voor jou. De inhoud van deze cursus is hetzelfde als onze Basiscursus Verhalen vertellen, maar de lessen vinden plaats in vier aaneengesloten dagen, onder andere in de zomervakantie.

In combinatie met onze tips voor logies in de omgeving heb je een perfect weekje uit, maar de cursus is natuurljk ook gewoon toegankelijk voor mensen die in de regio wonen.

Het onderwerp van de basiscursus is beeldend vertellen. Je leert hoe je een bestaand verhaal naar eigen hand zet. Tijdens deze training komen de grondbeginselen van het verhalen vertellen aan de orde: verhaalstructuren, associatie- en fantasietraining, beeldend vertellen, presentatie en vertellen vanuit perspectief. Je sluit de cursus af met een presentatie aan de eigen groep.

1 Onderzoeker kleur 150 2 Vakman kleur 150 3 Kunstenaar kleur 150

4 Performer kleur 150

Klik hier voor informatie over de betekenis van deze pictogrammen.

 

Cursusdata

Klik hieronder op de cursus van je keuze voor informatie over vervolgdata en een aanmeldlink

Brochure

Download hieronder onze brochures met tips voor overnachting, restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving!

Werk in uitvoering

Highlights Haspengouw

  • Julie Koch

    "Het is ongelooflijk wat je in zo’n korte tijd leert. Loskomen van papier is waarschijnlijk de moeilijkste stap voor de meesten. Daar krijg je sterke bouwstenen voor."

    Lees meer...

  • Aukje-Tjitske Dieleman

    "Vier inspirerende, intensieve en waardevolle dagen waarin ik erachter ben gekomen dat vertellen toch echt heel wat anders is dan schrijven."

    Lees meer...