Stageplaats

Stagecollage 2022

Volg je een hbo-opleiding en wil je graag in de praktijk aan de slag? Wij hebben in Utrecht regelmatig plek voor stagiairs van verschillende opleidingen. Je krijgt bij ons de kans om kennis uit je opleiding en je persoonlijke talenten in te zetten voor een dynamische, creatieve organisatie.

Je bent als stagiair volwaardig lid van ons (kantoor)team, met je eigen taken. Maar we bieden ook persoonlijke begeleiding met ruimte voor maatwerk bij de invulling van je stage.

Wil jij echt iets bijdragen aan een organisatie en durf je verantwoordelijkheid te dragen?
Lees dan verder!

 

Shirvani Badloe

Annabelle 100x140"Een organisatie waar je gehoord wordt, er een fijne werksfeer hangt en je jezelf verder kan ontwikkelen in wat jij wil!"

 

Lees meer...

Annabelle Claessen

Annabelle 100x140"Als je een plek zoekt die je uitdaagt, waar je je eigen creativiteit in kwijt kunt, en waar de thee en gezelligheid op kantoor altijd aanwezig is, is de Vertelacademie zeker wat voor jou!"

Lees meer...

Tamira Oudenaller

Tamira 250x350

"Omdat de Vertelacademie een relatief kleine organisatie is, werk je nauw samen met de medewerkers. Je bent hier vrij om je eigen kwaliteiten in te zetten in je werkzaamheden"

Lees meer...

Esmee van der Heiden

Esmee

“Ik was al snel gewend en voelde mij gelijk thuis. Als communicatiestagiaire heb ik écht deel uit mogen maken van de organisatie."

Lees meer...