Marin Millenaar

Woonplaats: Amsterdam

Praktijkbegeleider en coach voor de leerroutes.

Als kind vond Marin het lastig, om z'n aandacht ergens bij te houden als iets hem niet werkelijk interesseerde. In boeken en verhalen, maar ook in muziekmaken, kon hij wel van jongs af aan volledig opgaan. Het is dan ook niet meer dan logisch, dat hij daar z'n werk van maakte.

Pas op het eind van z'n eerste levenshelft kwam hij erachter, dat vertellen een vak is. Hij volgde bij de Vertelacademie de leerroute 'Vertellen voor groot publiek', studeerde met lof af aan de Podiumacademie in het Vlaamse Lier en volgde tientallen workshops bij gerenommeerde vertellers uit binnen- en buitenland. Hij combineert het vertellen met maken van muziek, vooral met zijn twaalfsnarige gitaar, met of zonder zang. Dit doet hij het liefst in intieme optredens voor vrijwel alle mogelijke doelgroepen.

Marin is oprichter van  vertelcafé 'Gember en Citroenen' in Amsterdam. De top van de Nederlandse en Vlaamse vertelwereld treedt hier maandelijks op. Daarnaast is het podium een plaats waar beginnende vertellers ervaring op kunnen doen. Als coach begeleidt Marin in zijn online Vertelwerkplaats elke dinsdag (en op aanvraag ook op andere avonden) vertellers bij het werken aan zelfgekozen leerpunten en het ontwikkelen van nieuwe verhalen. Zowel ervaren als beginnende vertellers maken hier graag gebruik van.

Marin's enthousiasme en betrokkenheid zie je altijd terug, of hij nou vertelt, muziek maakt, coacht of lesgeeft.

Lees meer op: