Aanmelden voor een leerroute

Aanmeldformulier
Je kunt je voor een leerroute aanmelden met het online aanmeldformulier. Normaal gesproken krijg je binnen een week van ons een bevestiging per e-mail.

Portfolio
Daarnaast moet je jezelf aanmelden voor ons besloten Vertelforum. Via het forum houden de docenten contact met je over je vorderingen en je portfolio. N.B.: Alle communicatie over je leerroute staan op een besloten deel van het forum, dat alleen zichtbaar is voor jouzelf en docenten van de Vertelacademie.

Basiscursus en intake
De leerroutes beginnen met de Basiscursus verhalen vertellen. Wanneer je je hebt aangemeld voor een leerroute kun je je op website ook meteen aanmelden voor een basiscursus. Wij informeren de basiscursusdocent. Op de laatste cursusdag voer je een voortgangsgesprek met de basiscursusdocent. Als je aan alle competenties van de basiscursus hebt voldaan, wordt je toegelaten tot de leerroute. Pas op dat moment hoef je het inschrijfgeld voor de leerroute te betalen.

 

Terug naar de hoofdpagina over de leerroutes.

Ervaringen van leerroutestudenten

  • Petra Berkers

    "De workshops en het bezig zijn met verhalen brengt me veel. Elk verhaal dat ik vertel, vertelt ook iets over mijzelf."

    Lees meer...

  • Mariska Litjes

    'Ik dacht: "Dat wil ik ook leren". Meer lef krijgen, meer ‘tools’ om een verhaal te laten leven voor kinderen die ik tegenkom in mijn werk.'

    Lees meer...