Vertelacademie netwerk


Op de zeepkist...

Zondag 28 juni: netwerkdag 2020!

Save the date 750x380

Zondag 28 juni 2020 is weer de enige echte Vertelacademie Netwerkdag, om kennis en ervaringen met elkaar te delen of gewoon lekker bij te praten. Iedeen die een leerroute bij de Vertelacademie volgt of heeft afgerond, krijgt automatisch een uitnodiging in zijn mailbox. Ben je geen leerroutestudent, maar wil je er toch graag bij zijn? Er is een beperkt aantal 'wild cards' beschikbaar. Neem dan contact op met de administratie van de Vertelacademie.

Netwerkevenementen

Werkgroep Intervisie

De Vertelacademie heeft haar studenten altijd aangemoedigd om elkaar ook buiten de workshops te zien en feedback te geven op vertelvaardigheden. Om meer structuur aan te brengen in deze bijeenkomsten is de Werkgroep Intervisie opgezet.

Lees meer...

Werkgroep netwerkdag

De Vertelacademie Netwerkdag is een gezellige en informatieve dag voor leerroutestudenten en alumni. Eén of meer onderwerpen worden uitgediept in workshops, discussies en/of presentaties. Daarnaast is er veel ruimte om elkaar beter te leren kennen, o.a. tijdens een gezamenlijke maaltijd.

Lees meer...

Werkgroep festivals

Veel leerroutestudenten doen vertelervaring op bij organisaties waar de Vertelacademie mee samenwerkt, o.a. Zwolle Unlimited, International Storytelling Festival Amsterdam, Sprookjesfestival Arnhem en Museumpark Oriëntalis. De coördinatie van deze voorstellingen is in handen van een werkgroep uit het netwerk.

Lees meer...

Facebook pagina

Het netwerk heeft een actieve groepspagina op Facebook, waar we ervaringen, tips en vragen delen. Het is een besloten groep; berichten zijn alleen zichtbaar voor leden. Meld je hier aan.