Vertelacademie netwerk


Op de zeepkist...

Premières afstudeersolo's

Aankondiging Margot Eveline

In februari 2019 zullen Eveline Masetti en Margot Vermeulen hun opleiding aan de Vertelacademie afsluiten. Op respectievelijk 10 en 15 februari spelen zij de premère van de solovoorstelling waarmee ze afstuderen in de Leerroute 'Vertellen voor groot publiek'. Hieronder lees je er alles over. In ieder geval succes met de laatste loodjes, dames!

Netwerkevenementen

Er zijn op dit moment geen data gepland voor deze cursus. Kom later terug of neem contact op met de Vertelacademie.

Werkgroep Intervisie

De Vertelacademie heeft haar studenten altijd aangemoedigd om elkaar ook buiten de workshops te zien en feedback te geven op vertelvaardigheden. Om meer structuur aan te brengen in deze bijeenkomsten is de Werkgroep Intervisie opgezet.

Lees meer...

Werkgroep netwerkdag

De Vertelacademie Netwerkdag is een gezellige en informatieve dag voor leerroutestudenten en alumni. Eén of meer onderwerpen worden uitgediept in workshops, discussies en/of presentaties. Daarnaast is er veel ruimte om elkaar beter te leren kennen, o.a. tijdens een gezamenlijke maaltijd.

Lees meer...

Werkgroep festivals

Veel leerroutestudenten doen vertelervaring op bij organisaties waar de Vertelacademie mee samenwerkt, o.a. Zwolle Unlimited, International Storytelling Festival Amsterdam, Sprookjesfestival Arnhem en Museumpark Oriëntalis. De coördinatie van deze voorstellingen is in handen van een werkgroep uit het netwerk.

Lees meer...

Facebook pagina

Het netwerk heeft een actieve groepspagina op Facebook, waar we ervaringen, tips en vragen delen. Het is een besloten groep; berichten zijn alleen zichtbaar voor leden. Meld je hier aan.