Peterine Kooijmans

"De afgelopen tijd was ik wat 'verstrakt'. Dezelfde patronen, manier van vertellen. Er zit veel meer expressie en gekkigheid in mij verscholen. Kwam dat er maar weer eens uit. Wat fijn als dat dan gebeurd in zo’n weekend."

De Verteldriedaagse van 2017 vond plaats in kasteel Alden Biezen, België. Ik ging er voor de derde keer naar toe. Dit keer ging het over de vier elementen aarde, water, lucht en vuur.

Het ging nu niet om een presentatie voor publiek, maar gewoon wat oefenen en uitproberen. Vreemd genoeg maakt me dat altijd vrijer. De afgelopen tijd was ik wat “verstrakt”. Dezelfde patronen, manier van vertellen. Terwijl ik wist er zit veel meer expressie en gekkigheid in mij verscholen. Kwam dat er maar weer eens uit. Wat fijn als dat dan gebeurd in zo’n weekend.

Enorm veel plezier gehad. En onverwachte ontmoetingen waarin de gesprekken niet alleen maar gingen over “vertellen”, maar ook over het grote verlangen om ergens bij te willen horen.

De Verteldriedaagse, ik zeg: “DOEN!”

Verteldriedaagse 2017, Alden Biezen - Thema 'Karakter' (klik op de link voor een algemene beschrijving van de jaarlijkse Verteldriedaagse)

Peterine Kooijmans