Frederique

"Walters scherpe waarnemingen, goede feedback en persoonlijke verhalen droegen bij aan een leerzame dag. Ik ging naar huis met nieuwe ervaringen en mooie technieken, die ik meteen in mijn werk kan gebruiken."

Tijdens de workshop Podiumpresentatie voor vertellers heb ik Walter Roozendaal ontmoet: een persoon die zijn hart volgt in dit vak en met zoveel passie, dat ik met grote ogen naar hem heb zitten kijken. Hoe is het mogelijk dat hij met zoveel gemak een personage neerzet, met een enkel handgebaar of stem geluid? Fascinerend! Dat wil ik ook leren. Zijn handboek podiumpresentatie heb ik meteen gekocht.
Zijn scherpe waarnemingen, goede feedback en persoonlijke verhalen droegen bij aan een leerzame dag. Ik ging naar huis met nieuwe ervaringen en mooie technieken, die ik meteen in mijn werk kan gebruiken.
Dat ik met vallen en opstaan en veel oefenen het ambacht onder de knie wil krijgen, is een feit. Als verhalenverteller wil ik nog veel meer leren van bekwame en passievolle docenten en leermeesters, waarvan Walter er eentje is!

Frederique