Vertel! - jubileumboek van 10-jarige Vertelacademie

Vertel in doos

´Verteldurf´, ´Verhalen vertellen in het onderwijs´, ´Narratief coachen´. Het zijn drie artikelen in het jubileumboek van de Vertelacademie die de sterk toegenomen belangstelling in Nederland voor storytelling weerspiegelen. Vandaag reikt Raymond den Boestert, directeur van de Vertelacademie, het eerste exemplaar uit aan Arjen Barel, organisator van het Storytelling Festival Amsterdam, tijdens de openingsconferentie van het festival in Cultureel Centrum Mezrab.

In november 2007 startte Den Boestert in Utrecht met het geven van zijn eerste vertelcursussen en was de Vertelacademie een feit. Nu, tien jaar later, staat hij aan de wieg van ‘Vertel!’. De bundel laat door zijn grote diversiteit aan onderwerpen zien dat het ambacht van het vertellen van verhalen het afgelopen decennium een stormachtige ontwikkeling heeft doorgemaakt.

Alle zeventig korte, praktische artikelen zijn geschreven door docenten, studenten, alumni en samenwerkingspartners van de jubilerende Vertelacademie. Ze zijn afkomstig uit vele sectoren, waaronder musea en erfgoed, training en onderwijs, pastoraat, marketing en theater. Ieder beschrijft vanuit zijn professie hoe hij werkt met verhalen, geeft de lezer tips om zijn eigen vertelkunst te verbeteren, of biedt praktische informatie over de toepassing van verhalen.

De twaalf docenten van de Vertelacademie geven les op drie locaties in Nederland en Vlaanderen. Ruim driehonderd studenten volgden jaarlijks een workshop of meerjarige opleiding om zich de kunst van het vertellen eigen te maken.

Bestellen
Vertel! kost € 19,95, exclusief verzendkosten (brievenbuspakje).  
Bestellen kan door een e-mail met je adresgegevens te sturen.
Wij mailen dan een factuur voor het totaalbedrag zodat je het verschuldigde bedrag kunt overmaken. 
In principe worden de boeken een keer per week verstuurd (laat het ons weten als je het boek sneller wilt ontvangen).

Vertel! kan op afspraak ook opgehaald worden op onze leslocatie in Utrecht, Biltstraat 166.
Tegen contante betaling, tikkie of  vooraf per bank.

Werk in uitvoering

Aan dit deel van de site wordt gewerkt.
Hierdoor wijkt de weergave soms af of werken links niet altijd.
Excuses voor het ongemak!

Werk in uitvoering