E-book Professioneel vertellen

Marco Holmer boek Professioneel Vertellen

Marco Holmer is voormalig verteldocent en medeoprichter van de Vertelacademie. In zijn boek Professioneel Vertellen geeft Marco handreikingen voor iedereen die wil leren vertellen of die zijn vertelkunst wil perfectioneren.

Centraal staat de vraag: Hoe kan ik mijn publiek met mijn verhaal bereiken? Er wordt aandacht besteed aan de bouwstenen van een verhaal, beeldend vertellen, de werking van emotie bij een vertelling, sfeer, lichamelijke expressie, stemgebruik, verteldoelen en ruimtegebruik.

Professioneel Vertellen is een onuitputtelijke bron voor iedereen die zich op een creatieve manier wil voorbereiden op een vertelling voor publiek. Voor diegene die door middel van zelfstudie meteen in de praktijk aan de slag wil, zijn achterin het boek werkbladen opgenomen. Inclusief uitgebreide literatuurlijst! Het boek sluit bij de methode die in de cursussen wordt gebruikt.

UPDATE: het gedrukte boek is helaas niet meer verkrijgbaar. Er is nu wel een digitale versie (pdf). Die kun je voor €10,= bestellen door middel van een e-mail aan Marco Holmer.