DOWNLOAD pagina Toolbox

Competentiemodel Storytelling in 8 Colours

De Toolbox Storytelling in 8 Colours bestaat uit een aantal onderdelen die afzonderlijk zijn te downloaden als pdf-bestand. Je kunt het onderdeel van je keuze hieronder downloaden door op de betreffende link te klikken.

Voor de meeste onderdelen heb je een wachtwoord nodig om het document te openen. Dit kun je kostenloos opvragen bij de Vertelacademie. Wij vinden het leuk te lezen waarom je geïnteresseerd bent in het materiaal. Ben je verteller, docent of maak je bijvoorbeeld deel uit van een vertelkring? 

Inhoud

Overzicht van de 8 domeinen (zonder wachtwoord)

Poster met alle 8 domeinen en de bijbehorende competenties op een rij. Dit is het overzicht dat je ook bovenaan deze pagina ziet staan, op groot formaat (A3). Op de achterzijde / tweede pagina staat hetzelfde overzicht, maar dan ingevuld met concrete voorbeelden .

Instructieboekjes (met wachtwoord)

Bij de Toolbox horen drie instructieboekjes. Het eerste boekje is een inleiding. Het legt uit wat een competentiemodel is en waar je het voor kunt gebruiken. Het tweede boekje is de handleiding bij de landkaarten en het derde boekje is de handleiding bij de speelkaarten.

Landkaarten (met wachtwoord)

Speelkaarten (met wachtwoord)

De speelkaarten zijn er in zowel een gekleurde als een zwartwit variant. De tekst op de kaarten is gelijk.

Logo Toolbox

Wachtwoord

Je hebt een wachtwoord nodig om de bestanden van de Toolbox te kunnen openen. Je kunt dit aanvragen door middel van een mailtje aan de Vertelacademie. Op dit moment is het versturen van het wachtwoord nog niet geautomatiseerd, dus hou rekening met wat wachttijd. We proberen je het uiterlijk de eerstvolgende werkdag te sturen.

Wanneer je het wachtwoord bij ons opvraagt, noteren we je mailadres.  We bewaren je gegevens enkel om je te kunnen benaderen als we in de toekomst activiteiten organiseren rond het gebruik van Storytelling in 8 colours of als er ander nieuws is over de toolbox. (Wil je ook op de hoogte blijven van ons reguliere cursusaanbod? Dan kun je hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.)

Donaties

De Nederlandstalige toolbox is gratis. De vertaling en de opmaak werden gefinancierd door de Federatie Nederlandse Vertelorganisaties, maar andere (productie)kosten zijn gemaakt op rekening van de Vertelacademie. Ben je enthousiast over de Toolbox? Overweeg dan eens een donatie om onze kosten te drukken. Het wordt zeer op prijs gesteld!

De toolbox 'Storytelling in 8 colours' werd ontwikkeld met steun van:

FEST logo

Logo EU Creative