Vertellen kun je leren!

Utrecht | Alden Biesen | Zwolle

Walter Diks 100x140"De sfeer bij de Vertelacademie is heel open en je voelt je eigenlijk meteen op je gemak. Ik voelde me meteen onderdeel van het bedrijf."


Gedurende de periode februari 2022 tot juni 2022 liep ik stage bij de Vertelacademie. Hierbij werkte ik aan de optimalisatie van de website en beheerde ik de social media kanalen. De sfeer bij de Vertelacademie is heel open en je voelt je eigenlijk meteen op je gemak. Soms kan een eerste stagedag ongemakkelijk zijn omdat je nog niemand kent en je je eigen draai moet vinden, maar hier ervaarde ik dit helemaal niet. Ik voelde me meteen onderdeel van het bedrijf. Je krijgt bij de Vertelacademie veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er wordt echt naar je geluisterd.
Als je op zoek bent naar een leuke stageplek waar je veel persoonlijke aandacht krijgt, er een gezellige sfeer hangt, dan is de Vertelacademie een goede plek voor jou.

Walter Diks - 2022

Annabelle Claessen

"Als je een plek zoekt die je uitdaagt, waar je je eigen creativiteit in kwijt kunt, en waar de thee en gezelligheid op kantoor altijd aanwezig is, is de Vertelacademie zeker wat voor jou!"

Lees meer …

Shirvani Badloe

"Een organisatie waar je gehoord wordt, er een fijne werksfeer hangt en je jezelf verder kan ontwikkelen in wat jij wil!"

Lees meer …