Vertellen kun je leren!

Utrecht | Alden Biesen | Zwolle

Shirvani 100x140"Een organisatie waar je gehoord wordt, er een fijne werksfeer hangt en je jezelf verder kan ontwikkelen in wat jij wil!"

Afgelopen vijf maanden heb ik een Marketing & Communicatie stagegelopen bij de Vertelacademie. Ik studeer namelijk Communicatie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens mijn stage kwam ik veel dingen tegen die onderdeel zijn van mijn studie. Bovendien heb ik de mogelijkheid gehad om mezelf verder te ontwikkelen in bepaalde vaardigheden.

Een voorbeeld hiervan is het maken van interessante en effectieve content voor de doelgroep. Mijn beroepsproduct was het creëren van drie digitale flyers voor drie specifieke doelgroepen. Ook heb ik nog een algemene gedrukte folder gemaakt voor de basiscursus. Dit waren leuke opdrachten waar ik veel tijd in gestoken heb. Het was een leuke stagetijd en ben dankbaar voor de leuke momenten!

Shirvani Badloe - 2022

Esmee van der Heiden

“Ik was al snel gewend en voelde mij gelijk thuis. Als communicatiestagiaire heb ik écht deel uit mogen maken van de organisatie."

Lees meer …

Tamira Oudenaller

"Omdat de Vertelacademie een relatief kleine organisatie is, werk je nauw samen met de medewerkers. Je bent hier vrij om je eigen kwaliteiten in te zetten in je werkzaamheden"

Lees meer …