Vertellen kun je leren!

Utrecht | Alden Biesen | Zwolle

Annabelle 100x140"Als je een plek zoekt die je uitdaagt, waar je je eigen creativiteit in kwijt kunt, en waar de thee en gezelligheid op kantoor altijd aanwezig is, is de Vertelacademie zeker wat voor jou!"

Ik heb 5 maanden bij de Vertelacademie stagegelopen op het gebied van Communicatie en Marketing. Ik studeer Creative Business. Deze studie is gericht op internationale Communicatie, Marketing en Media. Dit kwam erg van pas bij mijn stageopdracht waar ik de Belgische markt indook en een verslag schreef over de verschillen in cultuur, de marktpositie, en concurrentie in Vlaanderen.
Tijdens mijn stage binnen de Vertelacademie heb ik geleerd hoe ik de kennis van mijn studie in het werkveld kan toepassen. Ik kreeg hier veel verantwoordelijkheid en vrijheid om de stageperiode naar mijn eigen interesses in te vullen.

Annabelle Claessen - 2021

Shirvani Badloe

"Een organisatie waar je gehoord wordt, er een fijne werksfeer hangt en je jezelf verder kan ontwikkelen in wat jij wil!"

Lees meer …

Walter Diks

"De sfeer bij de Vertelacademie is heel open en je voelt je eigenlijk meteen op je gemak. Ik voelde me meteen onderdeel van het bedrijf."

Lees meer …