Improviserend een verhaal vertellen

Improviserend vertellen, Improviseren, Storytelling, leren improviseren

Hoe zorg je ervoor dat een geïmproviseerd verhaal leuk en spannend genoeg blijft? Hoe bedwing je je originaliteit, zodat het verhaal zich kan ontplooien? Langs welke wegen kun je zo’n verhaal ontwikkelen? Uitdagingen genoeg om een interessante cursus te vullen.

Kunstenaar Vakman

4 Performer grijs 150

Klik hier voor informatie over de betekenis van deze pictogrammen.

 

Cursusdata

Klik hieronder op de cursus van je keuze om in te schrijven.

Er zijn op dit moment geen data gepland voor deze cursus. Kom later terug of neem contact op met de Vertelacademie.

  • Solovoorstelling: Herman Kruize - Tussenpersonen

    Herman Kruize stapt op een doodgewone dag het huis van zijn dementerende vader binnen.Om op te ruimen en na te denken.  En om de tijd te nemen om op de wereld om hem heen en zijn leven met zijn vader te reflecteren.  Maar wat hij daar aantreft had hij van tevoren nooit kunnen voorspellen. Oude boeken. Kleren. Antieke voorwerpen. Maar voornamelijk verhalen, herinneringen, angst, gevoelens en emoties, die uit een ver verleden het heden weer binnendringen.

    Lees meer...

  • Solovoorstelling: Gerard Jellema - Samengaan

    SAMENGAAN – Liefde is een zoektocht Gradus denkt in Johanna de ware gevonden te hebben. Toch loopt het allemaal minder makkelijk dan hij had gedacht. Wat volgt is een avontuurlijke zoektocht naar het geheim van de liefde, maar vooral naar zichzelf. Een verhaal over hoe je in de liefde krachtig én kwetsbaar moet kunnen zijn. N.B. in verband met de coronamaatregelen is de voorstelling verplaatst naar 3 juli 2022

    Lees meer...

Bekijk alle afstudeerprojecten