Linde ten Broek

"In deze cursus ga je niet zozeer met het vertellen van verhalen aan de slag, maar ga je met creatieve schrijfoefeningen je kennis en kunde de diepte in. Ik zeg, doen die workshop!"

Ik volgde de workshop De opbouw van een vertelprogramma bij Pauline Seebregts.
Wat een eyeopeners heb ik daar gekregen en gezien hoe belangrijk het is om van tevoren goed te weten wat de verhalen met elkaar te maken hebben die je in je programma stopt, maar nog meer wat de verbindende verhaallijn is tussen die verhalen door. De laatste cursusdag ontdekte ik hoe ik dat kon doen vanuit een bijzonder perspectief van een voor mij nog niet eerder geïntroduceerde hoofdpersoon. In plaats van te kiezen voor een lief en zacht karakter koos ik voor een persoon die precies het tegenover gestelde was, en dat gaf mij kracht, veel plezier en nieuwe inspiratie. In deze cursus ga je niet zozeer met het vertellen van verhalen aan de slag, maar ga je met creatieve schrijfoefeningen je kennis en kunde de diepte in. Ik zeg, doen die workshop! 

Linde volgde de cursus De opbouw van een vertelprogramma

Linde ten Broek

Bekijk ook de leerroute:

Schrijf je hier in voor een meerjarige leerroute

Veelgestelde vraag over opleidingen

  • Organisatie - plannen leerroute

    Vraag: Hoe maak ik een planning voor mjn Leerroute?   Antwoord: De leerroutes zijn zo ontwikkeld dat je ze goed kan combineren met werk, gezin of andere dingen die in jouw leven belangrijk zijn. Je maakt na het volgen van de basiscursus een globale planning voor jouw eerste jaar en bespreekt deze met jouw basiscursusdocent(e).

    Lees meer...

Naar alle veelgestelde vragen...
  • Solovoorstelling: Brenda Alink - Door liefde verbannen

    Drie prachtige vrouwen ontdekken de liefde, maar het noodlot slaat genadeloos toe. Ze worden van hun kastelen verbannen. Hun liefde mag niet bestaan. Komt het ooit nog weer goed? Een raamvertelling over de betekenis van ware liefde rondom Karel de Grote. Middeleeuwse legendes over Eginhard & Emma, Pepijn & Bertha en Floris & Blancefloer komen tot leven.

    Lees meer...

Bekijk alle afstudeerprojecten