Handleiding Vertelforum

Vertelforum

Wanneer je bij ons een leerroute volgt, moet je een portfolio bijhouden over de lessen die je volgt en je ervaringen in de praktijk. De documenten voor je portfolio deel je via het besloten Vertelforum van de Vertelacademie. In onderstaande video's kun je zien hoe dit forum werkt.

Wanneer je je aanmeldt voor een Leerroute kun je meteen al een account aanmaken op het forum:

Het kan even duren voordat je aanmelding verwerkt is door een van de beheerders ;-)

Wanneer je aanmelding is goedgekeurd, kun je inloggen:

In onderstaande video zie je hoe je een bericht kunt maken of hoe je op een bericht kunt reageren. Dit is voor alle onderdelen van het forum hetzelfde. Om uit te proberen hoe het werkt, kun je onder  'Even voorstellen' een berichtje plaatsen waarin je iets over jezelf vertelt.

In het onderdeel 'Leerroute studenten' kun je een bericht voor mede-studenten plaatsen, bijvoorbeeld een oproep voor een gezamenlijk project/optreden of een vertellen-gerelateerde vraag. Dat kun je trouwens ook doen in onze actieve groep op Facebook.

In het onderste deel ,'Portfolio's voor Studenten' plaatst de administratie de documenten voor je portfolio. We raden je aan om je te abonneren op het deel met je portfolio, zodat je automatisch een berichtje in je mailbox krijgt, wanneer een van de docenten feedback heeft geplaatst. Ga hier voor naar het subforum 'Leerroute - Jouw Naam', scroll helemaal naar beneden en vink het hokje aan om te abonneren.

Vertelforum abonnneren

N.B. Staat jouw forum ingesteld op Engels (de standaardinstelling)? Op pagina 5 van onze Leerroutewijzer staat hoe je je forum op Nederlands kunt instellen.

 Tot slot: raak je de weg kwijt in de verschillende onderdelen van het forum? Je kunt altijd terug naar het begin via de rode navigatiebalk:

Succes met je leerroute!