Tip: cursus bedrijfsadministratie

Geld

Onderstaande tip van Frank Belt stond eerder op het Vertelforum.

Ik maak graag even reclame voor een cursus boekhouden voor kleine ondernemers waarvan ik afgelopen woensdag de laatst avond heb gehad. Ik ben er terecht gekomen via een bericht dat Raymond eerder plaatste over cursussen via FNV Kiem.
In drie avonden leer je veel over het voeren van een eenvoudige boekhouding en het gebruik van een boekhoudprogramma. Er komen ook veel tips aan bod voor beginnende kleine ondernemers, onder andere op het gebied van belastingen. De docent, Paul Kloek, is zelf boekhouder en wat mij betreft een voortreffelijke docent. Duidelijke uitleg, goed gericht op specifieke omstandigheden van de deelnemers.
Voordeel is dat hij de cursus op veel verschillende plaatsen in het land geeft. Ik kon zelfs in mijn eigen woonplaats Harlingen terecht.
Zeker als je nog wil beginnen met een onderneming als verteller (of wat dan ook) is het de moeite waard erheen te gaan. Veel punten waar je als starter tegenaan loopt, komen aan bod, bijvoorbeeld rond de kosten die je maakt voor het starten van je bedrijf.
Kijk op http://www.adminiles.nl .