Solovoorstelling: Marieke van Bolderen - Voor de leeuwen

voor de leeuwen

Als alles mislukt en het hele circus, dat je zo zorgvuldig hebt opgetuigd, dreigt in te storten, komt het erop aan. Blijf je zuchtend langs de zijlijn staan, of doe je wat je kan? En is gewoon je best doen nog wel genoeg wanneer je voor de leeuwen wordt geworpen?

Voor de Leeuwen is een voorstelling over angst, keuzes maken en de onontkoombaarheid van het lot. In de voorstelling combineren Van Bolderen en Schluter verteltheater met toneel, poëzie en humor.

Zondag 1 februari, 15.30 uur, Papenstraattheater Zwolle.

De nieuwe voorstelling Voor de Leeuwen van verteller Marieke van Bolderen gaat op 1 februari in première in het Papenstraattheater in Zwolle.  De voorstelling is het theaterdebuut van Van Bolderen. Zij werd in 2013 verkozen tot Jonge Verteller van het Jaar. Ook acteur Wim Schluter maakt zijn opwachting in deze theatrale vertelvoorstelling.

Kaarten zijn online te koop via Odeon de Spiegel theater.


marieke van bolderen2Over de makers
Marieke van Bolderen is verteller, schrijver en dichter en maakt poëtisch verteltheater. In 2013 werd Marieke verkozen tot meest veelbelovend talent en kreeg ze de titel Jonge Verteller van het Jaar. Ze is oprichter en voorzitter van de Gedichtenmakelaar. Wim Schluter is acteur en schrijver en speelde in diverse bioscoopfilms en televisieseries. Samen maakten Van Bolderen en Schluter diverse producties voor festivals en straattheater.


Afstudeerproductie

Voor de Leeuwen is tevens de afstudeervoorstelling van Van Bolderen. Op 1 februari rondt ze met de première van deze voorstelling haar 4-jarige opleiding aan de Vertelacademie af. Tijdens de voorstelling wordt Marieke beoordeeld door meesterverteller Stan Fritschy, verteller en docent Marco Holmer en theatermaker Wouter Eizenga.

Werk in uitvoering

Aan dit deel van de site wordt gewerkt.
Hierdoor wijkt de weergave soms af of werken links niet altijd.
Excuses voor het ongemak!

Werk in uitvoering