Impressie van de netwerkdag

Zeepkist 1

Zondag 8 juli jl. was de jaarlijkse netwerkdag van het Vertelacademie Netwerk. Er waren discussies, kennis en materialen werden gedeeld, er werd geluncht en geborreld en er werd natuurlijk genetwerkt. Een onderdeel dat meerdere keren op de dag terugkeerde was: "Op de zeepkist!"

Wie zich geroepen voelde, mocht op de kist gaan staan en in 2 minuten een voorstelling of project promoten, een idee delen of vragen om hulp. Daar werdt door velen gebruik van gemaakt.

De netwerkdag met de fysieke zeepkist is er maar een keer per jaar, maar op deze pagina is het hele jaar ruimte om je kennis te delen of je oproep te doen. Daarom hebben we besloten deze pagina om te dopen naar "Op de zeepkist..." Volg je een leerroute bij de Vertelacademie of heb je die afgerond en heb je een idee voor de digitale zeepkist? Een artikel, een oproep of iets anders? Laat het ons weten!

We werken nog aan een verslag van de netwerkdag. Dat kan door de vakantieperiode even duren, maar gelukkig hebben we de eerste foto's al. (Klik erop om te vergroten en de toelichting te lezen.)