Workshop 'Jouw unieke verhaal', Fréderique te Dorsthorst

Forum voor vertellers om vragen aan elkaar te stellen, elkaar te informeren en te discussiëren.
Gebruikersavatar
Saskia Bangma
Berichten: 63
Lid geworden op: 26 okt 2009, 21:32
Locatie: Houten
Contacteer:

Workshop 'Jouw unieke verhaal', Fréderique te Dorsthorst

Ongelezen bericht door Saskia Bangma »

Tijdens deze workshop, georganiseerd door Stichting Vertellen, ga je spelenderwijs op zoek naar datgene wat jou als verteller uniek maakt. Je ontwikkelt een tekst over jezelf als verteller. Deze tekst kan je gebruiken voor je profielpagina van de nieuwe website van Stichting Vertellen, voor je eigen website of de essentie van de tekst gebruiken om potentiële opdrachtgevers te vertellen waarom ze jou zouden moeten boeken.
Aan het einde van deze workshop heb je een eerste versie van je eigen verhaal, van wie je eigenlijk bent als verteller.
Frédérique heeft tijdens de ontmoetingsdag van Stichting Vertellen al een voorproefje gegeven van deze workshop en dat smaakte naar meer! Ook vertellers die daar niet bij aanwezig waren, kunnen aansluiten bij deze dag.

De workshop bestaat uit twee delen.
1. Het verzamelen van beelden en de daarbij behorende woorden van jou als verteller.
2. Het maken van een basistekst dat voor allerlei PR-doeleinden gebruikt kan worden zoals voor de website van Stichting Vertellen, maar ook voor het maken van een filmpje, een PR-folder, etc.

De workshop wordt gegeven door Frédérique te Dorsthorst. Zij is ook bekend onder de naam Vertelvrouwe. Ze vertelt verhalen voor jong en oud, voor groot en klein publiek, op verzoek als voorstelling of als onderdeel van een programma. Daarnaast zet zij de kracht en de dynamiek van verhalen in om mensen met zichzelf en met elkaar in verbinding te brengen, zodat de interne of onderlinge ruis weggenomen wordt. Ze geeft diverse trainingen en workshops rond presentatietechnieken, storytelling en verteltechnieken.

Wanneer: Zaterdag 7 maart 2020

Waar: ZIMICH te Utrecht, Bouwstraat 55

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Kosten:
Participanten van Stichting Vertellen €40,-
Niet-participanten van Stichting Vertellen €50,-
Inclusief koffie en thee, exclusief lunch (zelf meenemen)

Aanmelden
vóór 4 maart. Je kunt dit doen door het bedrag over te maken op rekeningnummer NL43 TRIO 0198 0974 17, t.n.v. Stichting Vertellen o.v.v. je naam en workshop 7 maart

Wil je meer info over de workshop: info@stichtingvertellen.nl
Plaats reactie