Profielfoto's van participanten van Stichting Vertellen

Forum voor vertellers om vragen aan elkaar te stellen, elkaar te informeren en te discussiëren.
Gebruikersavatar
Saskia Bangma
Berichten: 60
Lid geworden op: 26 okt 2009, 21:32
Locatie: Houten
Contacteer:

Profielfoto's van participanten van Stichting Vertellen

Ongelezen bericht door Saskia Bangma » 17 nov 2019, 16:23

Dit bericht is bedoeld voor participanten van Stichting Vertellen:
Begin december gaat onze geheel vernieuwde website online! Deze week gaan wij de vertellersinformatie alvast overzetten naar de nieuwe site. Veel gaat automatisch, maar de foto's moeten we met de hand doen!

Vorige week stuurden wij jullie een mail met de vraag een foto naar ons te sturen. Voorwaarden: Vierkant en minimaal 400 x 400 pixels. Veel vertellers stuurden al een nieuwe foto naar ons op. Jij nog niet? Stuur dan vandaag, of uiterlijk morgen je nieuwe foto naar info@stichtingvertellen.nl, dan plaatsen wij een nieuw plaatje bij je profiel.

Ben je ook zo nieuwsgierig naar hoe de nieuwe site er uit ziet? Kom dan vanaf 1 december nog een keer naar www.stichtingvertellen.nl en ontdek de nieuwe mogelijkheden en het mooie uiterlijk van de site!

Gebruikersavatar
Saskia Bangma
Berichten: 60
Lid geworden op: 26 okt 2009, 21:32
Locatie: Houten
Contacteer:

Re: Profielfoto's van participanten van Stichting Vertellen

Ongelezen bericht door Saskia Bangma » 23 nov 2019, 14:48

Twee weken geleden vroegen wij je om een foto te sturen naar Info@stichtingvertellen.nl, voor je profiel op onze, straks geheel vernieuwde, website. De inlevertermijn is allang verstreken, maarrrrr, als ontwikkelgroep van de website, hebben wij onze afspraak een week opgeschoven. Dat betekent dat wij maandag overdag aan de slag gaan met de foto's.

Dat is voor jou dus goed nieuws! Je hebt nog tot zondagavond om je foto naar ons toe te sturen! Vierkant, het liefst 400x400 pixels of anders groter.

Plaats reactie