Wie wordt de nieuwe Jonge Verteller van het Jaar?!?

Behandelde onderwerpen uit Vertelforum.
Heeft ZOEKFUNCTIE.
Forumregels
De berichten in het archief staan inmiddels over 3 pagina's verspreid.
Zoek je iets?
Dit forum heeft een zoekfunctie, klik op de rode menubalk op Zoeken.
Veel succes!
Gebruikersavatar
Marieke van Bolderen
Berichten: 21
Lid geworden op: 18 mei 2011, 09:10
Locatie: Zwolle
Contacteer:

Wie wordt de nieuwe Jonge Verteller van het Jaar?!?

Ongelezen bericht door Marieke van Bolderen »

GEZOCHT: JONGE VERTELLERS!
Word jij het nieuwe verteltalent van 2014? Begin het nieuwe jaar goed en doe mee met de verkiezing voor de Jonge Verteller van het Jaar. Maak kans om komend jaar als Jonge Verteller van het Jaar op te treden op diverse internationale vertelfestivals. Opgeven kan nog, dus doe het snel!!!


Wat moet je doen?

Ben jij tussen de 16 en 30 jaar oud, geef je dan nu op! Als opdracht bereid je een Nederlandse sage voor van max. 10 minuten die je tijdens de avond van de verkiezing aan het publiek vertelt.

Beoordeling

Op zondagavond 26 januari vindt de verkiezing plaats in jeugdtheater De Berenkuil in Utrecht. De vakjury kiest na de optredens de Jonge Verteller van het Jaar 2014. De vakjury beoordeelt de deelnemers op:
* Podiumpresentatie
* Originaliteit & Authenticiteit
* Impact van het verhaal
Daarnaast heeft het publiek een belangrijke stem en heb je kans om naast de vakjuryprijs ook de aanmoedigingsprijs van het publiek in de wacht te slepen.

Praktisch
Geef je voor 12 januari op bij de stichting Vertellen via: jongeverteller2014@stichtingvertellen.nl onder vermelding van je naam, leeftijd en contactgegevens. Je ontvangt dan twee weken voor de verkiezing uitgebreide informatie over de locatie, het programma, de jury en de beoordelingscriteria. Deelname aan de verkiezing is gratis.

Dit kun je winnen
Optredens op diverse internationale vertelfestival, scholing op maat en natuurlijk de titel die een geweldige opstap in je carrière als verteller kan betekenen. Dus waar wacht je nog op?!
We zien je graag op 26 januari 2014.

Publiek
Ben je ouder dan dertig, maar ben je wel nieuwsgierig naar het jonge verteltalent van Nederland? Wees van harte welkom om jouw favoriet aan te moedigen. De verkiezing is openbaar en het publiek speelt een belangrijke rol, want zij geven de aanmoedigingsprijs aan de kandidaat van hun voorkeur. Wees dus van harte welkom.
Marieke van Bolderen

www.gedichtenmakelaar.nl
@DagDichters
Plaats reactie