Zondag 28 juni: netwerkdag 2020!

Save the date 750x380

Zondag 28 juni 2020 is weer de enige echte Vertelacademie Netwerkdag, om kennis en ervaringen met elkaar te delen of gewoon lekker bij te praten. Iedeen die een leerroute bij de Vertelacademie volgt of heeft afgerond, krijgt automatisch een uitnodiging in zijn mailbox. Ben je geen leerroutestudent, maar wil je er toch graag bij zijn? Er is een beperkt aantal 'wild cards' beschikbaar. Neem dan contact op met de administratie van de Vertelacademie.

Premières afstudeersolo's

Aankondiging Margot Eveline

In februari 2019 zullen Eveline Masetti en Margot Vermeulen hun opleiding aan de Vertelacademie afsluiten. Op respectievelijk 10 en 15 februari spelen zij de premère van de solovoorstelling waarmee ze afstuderen in de Leerroute 'Vertellen voor groot publiek'. Hieronder lees je er alles over. In ieder geval succes met de laatste loodjes, dames!

Impressie van de netwerkdag

Zeepkist 1

Zondag 8 juli jl. was de jaarlijkse netwerkdag van het Vertelacademie Netwerk. Er waren discussies, kennis en materialen werden gedeeld, er werd geluncht en geborreld en er werd natuurlijk genetwerkt. Een onderdeel dat meerdere keren op de dag terugkeerde was: "Op de zeepkist!"

Uitnodiging voor de Netwerkdag 2018

banaan stukjes

Alle leerroutestudenten en alumni zijn van harte uitgenodigd voor de jaarlijkse Vertelacademie Netwerkdag:

een inspirerende ontmoetingsdag met een interessante inhoud zowel voor beginnende studenten als voor gevorderde studenten en alumni.
Een niet te missen dag waarop ideeën ontstaan en ook daadwerkelijk vorm krijgen.