Maatwerk

ontbrekende stukje 2

Elke boodschap wordt gemakkelijker begrepen wanneer zij in een verhaal is verpakt.
Dat geldt ook voor uw organisatie, of dat nu een bedrijf, een onderwijsinstelling, een parochie of een andersoortige instelling is. "Ergens een beeld bij krijgen", zorgt ervoor dat de boodschap beter begrepen of gemakkelijker geaccepteerd wordt.

Tijdens onze trainingen ervaren wij dagelijks het verbindende vermogen van het vertelde verhaal. Of het nu gaat om een bedrijf dat een veranderingsproces doormaakt, een onderwijsteam dat aan de slag wil met de kracht van verhalen, natuurgidsen die bezoekers willen verwonderen, of welzijnswerkers die zoeken naar nieuwe manieren om contact te maken. Verhalen brengen mensen samen, informeren, inspireren en geven een nieuwe kijk op de werkelijkheid.

Het inspireert onszelf ook om met verschillende professionals binnen bedrijven en organisaties samen te werken aan verhalen. Deze nieuwe ervaringen met het toepassen van vertelde verhalen in de samenleving nemen wij mee terug naar de Vertelacademie. Zo bouwen we samen aan het grootste kennisinstituut op het gebied van storytelling binnen Nederland.

De Vertelacademie beschikt over ervaren trainers die een workshop of training op maat kunnen verzorgen. In de rechterkolom vindt u links naar hun persoonlijke websites; neem gerust rechtstreeks contact op.
Wilt u eerst advies over het soort training dat bij uw wensen of uw organisatie past en welke docent daar bij past? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met de Vertelacademie.

Lees hier meer over de workshop 'beeldend vertellen' die wij regelmatig ‘In company’ aanbieden.

Trainers