Corina Grotenhuis-Klerkx

"Direct toepasbaar, ook buiten het theatercircuit."

Ik heb met ongelooflijk veel plezier de basiscursus Verhalen Vertellen bij de Vertelacademie in Utrecht gevolgd. Het is wat mij betreft een absolute aanrader!
Raymond is een bevlogen en zeer toegankelijke cursusleider en van hem heb ik geleerd hoe ik een bestaand verhaal naar mijn hand kan zetten. Daarnaast heb ik geleerd om me vrijer in de ruimte te bewegen en kan ik nu veel beter loskomen van het geschreven woord (boek/papier). De cursus is zeer praktisch en de opgedane kennis en ervaringen zijn direct toepasbaar, ook buiten het theatercircuit. Zo zullen deze nieuwe vaardigheden bij mijn werk als ritueelbegeleider, waarbij ik vorm en inhoud geef aan ceremonies en tevens de voorganger ben, zeker van pas komen. Het geeft ook handvatten ten aanzien van mijn vrijwilligerswerk. Ik ben sinds kort namelijk gids in een kasteel en dan is het belangrijk dat je jong en oud kunt boeien met een sterk beeldend verhaal. En ten slotte zal ik mijn nieuwe vertelkunsten ook in familiekring toepassen: ik verheug me er enorm op om mijn kleindochtertje Avelyn de mooiste verhalen te vertellen!

Corina volgde de Basiscursus Verhalen vertellen (klik op de link voor een uitgebreide beschrijving van de cursus/workshop).