Eenmalige workshops

Stoelen in kring

Af en toe organiseert de Vertelacademie eenmalige workshops, vaak op verzoek van derden. Meestal zijn die toegankelijk voor iedereen, ongeacht zijn of haar vertelervaring. Soms zijn ze gericht op een specifieke doelgroep.

Workshop Personal Storytelling

i.s.m. Vertelfestival Vertel!, Utrecht.

Uit de actuele media blijkt meer dan ooit hoe belangrijk het is om persoonlijke verhalen met elkaar te delen. Het verschil tussen jou en mij verdwijnt als we onze verhalen aan elkaar vertellen.  Iemand heeft misschien een andere kledingstijl, huidskleur of achtergrond, maar van binnen zijn we allemaal hetzelfde.  

Maar hoe spiegelen verhalen wat er van binnen leeft? Hoe verander je jouw verhaal, jouw belevenis, zodat het een waardevol, boeiend of grappig verhaal voor anderen wordt om naar te luisteren? Tijdens deze workshop krijg je feedback op jouw verhaal en tips hoe je het op een aansprekende manier kunt vertellen aan een doelgroep naar keuze. Je hoeft geen verhaal mee te nemen naar de workshop. De verhalen leven al bij jou van binnen en tonen zich vanzelf!

Zondag 4 oktober, 11:00 – 13:00 uur,
Kleine Zaal Theater Kikker in het kader van vertelfestival Vertel! 
Lesgeld: € 16,00
Aanmelding verloopt via Theater Kikker.

De workshop wordt gegeven door Raymond den Boestert. Hij is verhalenverteller en docent bij de Vertelacademie.  Voor de Utrechtse Bibliotheek begeleidt Raymond maandelijks het Waargebeurd podium.

TheaterKikker

Cursusdata

Klik hieronder op de cursus van je keuze om in te schrijven.

Er zijn op dit moment geen data gepland voor deze cursus. Kom later terug of neem contact op met de Vertelacademie.