Helden van Nu - Film, verhaal en dialoog

Helden van nu

In 2017 was Vertelacademiedocente Pauline Seebregts Vertelambassadeur van Nederland en Vlaanderen.
en ontwikkelde ze een programma met film en dialoog, dat je nu kunt boeken voor je eigen inspiratiebijeenkomst. Lukt het jou om voorbij je eigen oordeel te kijken?

Bij haar verkiezing tot Vertelambassadeur kreeg Pauline een opdracht mee: welke verhalen moeten verteld worden in deze tijd? Samen met een groep vertellers van verschillende cultuur, geloof, achtergrond en nationaliteit ging ze op zoek naar verhalen van Moed, Angst en Vertrouwen. Zij haalden verhalen op bij terminaal zieken, daklozen, vluchtelingen, homosexuelen, moslima’s en mensen in de schuldsanering. Naar aanleiding van dit Verhalenproject maakte Petulia van Tiggelen - filmmaker, regisseur en procesbegeleider - de film 'Helden van Nu'.

Deze documentaire van 25 minuten is de ‘opener’ van een Verhalende Inspiratiebijeenkomst voor kerkelijke, maatschappelijke en culturele organisaties. Zie en ervaar hoe sterk verhalen kunnen verbinden. Lukt het om voorbij je eigen oordeel te kijken en die ander werkelijk te horen?
Het programma van 2 - 2,5 uur. bestaat uit film, live verhalen, dialoog en oefening. De bijeenkomst is bedoeld voor organisaties die op zoek zijn naar een inhoudsvolle avond met hun eigen (gemixte) achterban en die willen stilstaan bij een inclusievere wereld.

Lijkt het je wat voor jouw organisatie, groep, bijeenkomst of community!?
Neem dan contact op met Pauline Seebregts of download de flyer (pdf) door op de afbeelding hierboven te klikken.