Pauline Seebregts Vertelambassadeur 2017

Vertelambassadeurs 2017

Zaterdag 28 januari j.l. was het jaarlijkse Vertel Event van de Stichting Vertellen in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Het was een middag en avond met diepgang en entertainment. Ook werd de Vertelambassadeur van het Jaar 2017 bekend gemaakt.

De vakjury heeft uit negentig voordrachten drie genomineerden voor de shortlist gekozen: Erik van Dort, Veerle Ernalsteen en Pauline Seebregts. Alle drie kregen de gelegenheid zich in een korte vertelling voor te stellen, waarna de jury de motivaties voor nominatie voorlazen voor Erik, Pauline en Veerle, inclusief de ideeën die deze drie schitterende collega’s ontwikkeld hadden voor een jaar ambassadeurschap.

Uit dit drietal is Pauline Seebregts verkozen tot Vertelambassadeur van het Jaar 2017! Zij zal dit jaar samenwerken met Vertelambassadeur van het Jaar 2016 Eric Borrias. Van harte gefeliciteerd Pauline!

Lees ook het juryrapport! En wilt u weten waar onze Vertelambassadeur mee bezig is? Volg dan de blog van de Vertelambassadeur.

Op de foto v.l.n.r.: Veerle Ernalsteen, Vertelambassadeur van het Jaar 2016 Eric Borrias, Vertelambassadeur van het Jaar 2017 en Erik van Dort.