Maatregelen i.v.m. corona

Social distance legoHet corona-virus zette ook de Vertelacademie behoorlijk op zijn kop. We laten inmiddels onze cursussen en workshops zoveel mogelijk weer doorgaan, waarbij we uiteraard de richtlijnen van de overheid in acht nemen. In ons coronaprotocol kun je precies lezen welke maatregelen dit zijn.

Download en lees ons coronaprotocol hier
of
Download bovenstaande infographic op groot formaat.

Op alle locaties geven we les volgens de 1,5 meter richtlijn. Om een veilige lessituatie te garanderen beperken we bij sommige van onze leslocaties het aantal deelnemers. Het voordeel van zo'n kleinere groep is meer persoonlijke aandacht!

De precieze maatregelen zijn afhankelijk van de beheerders van de gebouwen waarin we lesgeven en kunnen daarom per leslocatie verschillen. Het protocol wordt bijgewerkt, wanneer dit nodig is. De versiedatum staat onderaan in het document, zodat je altijd kunt zien of je de laatste versie hebt.

Wanneer de coronamaatregelen vlak voor of tijdens een cursus door de overheid worden aangescherpt, gaat de cursus wél door, maar kan een deel van het programma eventueel online aangeboden worden. Wij hebben daarmee inmiddels positieve ervaringen opgedaan.
Het streven is altijd om de lessen zo snel mogelijk weer 'fysiek' door te laten gaan. Door te schuiven in het programma en eventuele aanvullende (thuis)opdrachten kunnen we garanderen dat toch alle lesstof aan bod komt en dat deelnemers binnen de geplande tijd hun cursus afronden.

 

Corona Infographic Vertelacademie