Vertelacademie Netwerk

  IMG 4356 2

  De verhalenvertellers die een meerjarige leerroute aan de Vertelacademie volgen of hier alumni van zijn vormen samen het Vertelacademie Netwerk. Een belangrijk doel van het netwerk is het ondersteunen van elkaars ontwikkeling als verteller tijdens en na het afronden van de opleiding aan de Vertelacademie. Verder stimuleren de leden elkaar waar mogelijk in het verder vormgeven en tot bloei brengen van hun eigen vertelpraktijk. Ze delen hun kennis met betrekking tot het toepassen van de vertelkunst in alle mogelijke sectoren van onze samenleving en helpen elkaar met het leggen van verbindingen tussen vertellers en organisaties binnen en buiten de vertelwereld. Tenminste eens per jaar organiseert het netwerk in samenwerking met de Vertelacademie een netwerkdag waar alle leden aan kunnen deelnemen.

  Ook is er een werkgroep actief bezig om het netwerk meer naar buiten te laten treden en zodoende het contact aan te gaan met andere vertelorganisaties. Verder besteedt deze werkgroep aandacht aan de vraag hoe het gedachtegoed van de Vertelacademie verder ontwikkeld kan worden. Daarnaast wordt onderzocht hoe de leden van het netwerk tijdens en na het volgen van hun opleiding de kwaliteit van hun werk kunnen waarborgen en hoe dit geïntegreerd kan worden in het netwerk.

  Het netwerk beschikt over een Facebookgroep. Hier kunnen de vertellers uit het netwerk gemakkelijk met elkaar en met andere vertellers in contact komen.

  Vul het contactformulier in voor meer informatie over het Vertelacademie Netwerk. Ook voor contact met het netwerk kan dit formulier gebruikt worden

  Laatste nieuws

  Zomerweek bij ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland, Middelburg

  Persbericht

  Lees meer...

  Binnenkort

  Nog plaatsen vrij bij de Zomerweken in Middelburg en Utrecht.